Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Secant Security
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Sistem de apel chelner wireless
Brand
SAW1
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Sistem wireless de apel chelner

Sigur faceți totul posibil pentru confortul clienților dvs.?

Sistemul apel chelner este un sistem fără fir de solicitare a serviciilor chelnerilor de către clienți. Indiferent de configurația fizică a localului și de gradul de vizibilitate oferit de aceasta (săli multiple, separeuri), clienții vor beneficia de cea mai promptă servire posibilă.

Totul cu doar o simplă apăsare de buton, eliminând necesitatea acordării unei atenții sporite pentru solicitarea verbală sau prin gesturi a chelnerului atunci când acesta nu este în raza vizuală a clientului.

Printr-o simplă apăsare de către client a butonului aflat pe masă, va fi trimis un apel chelnerului responsabil de masa respectivă.

Apelul va fi comunicat chelnerului prin intermediul unui semnal sonor sau/și luminos transmis unui receptor de apel de forma unui ceas special (pager) purtat de către chelner, care va afișa numărul mesei de la care s-a inițiat apelul (eventual și tipul de serviciu solicitat: serviciu, notă de plată, anulare cerere – pentru stațiile de apel cu 2 sau 3 butoane).

Sistemul poate de asemenea să includă o stație de apel portabilă pentru bucătărie sau bar care să permită personalului de deservire a acestor locații apelarea chelnerilor atunci când comenzile sunt pregătite pentru livrare, reducând la minim frecvența meniurilor care ajung reci la masă precum și intervalul dintre finalizarea comenzii de către bucătărie și servirea acesteia la masă.

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura